Autoriseret psykolog

 Ingen ventetid

 Nærværende samtaler

​Jeg har stor erfaring med stressbehandling

Lider du af stress? Så lad mig hjælpe dig med en samtale, der kan både forebygge eller behandle forskellige former for stress. Jeg er en autoriseret stresspsykolog med stor erfaring i branchen. Jeg står til rådighed for kunder i Aalborg, Hasseris, Gistrup og resten af Nordjylland.

Mange danskere lider af stress. Desværre er der også mange, som ikke får den rette stressbehandling, som der ofte skal til for at slippe af med det. Jeg er en professionel stresscoach, som tilbyder terapi af stress, så du kan få det bedre. Jeg følger ingen bestemt psykologisk tilgang, men tilrettelægger samtalen efter dine behov og ønsker.

Hvad er stress?

Stress er en folkesygdom, som bør tages alvorligt, og som ofte er usynlig for andre, det kan vise sig som fysiske og psykiske symptomer, som fortæller os, at noget er galt. De følelsesmæssige reaktioner kan være angst, tristhed, vrede, hjælpeløshed, håbløshed og usikkerhed – symptomer, som efter længere tid kan føre til depression eller udbrændthed.​

Fysiske reaktioner kan efter nogen tid indvirke på hormonsystemet, hjertekarsystemet og immunforsvaret. Konsekvenserne af at blive ramt af stress kan altså være meget alvorlige, idet de kan føre til sygdom i forskellig grad. Det kan være svært at håndtere ved egen hjælp.

Stå ikke alene med dette problem, men få støtte og hjælp til at arbejde med problemet, så du kan undgå at blive alvorligt syg.

Jeg hjælper dig med at håndtere din stress

Det er vigtigt, at du får håndteret din stress. Gør du ikke det, kan det have stor indvirkning på dit helbred. Stress kan nemlig udvikle sig, hvis der ikke bliver sat en behandling i gang. Det er ikke nok med bare at slappe af.

Når du har stress, er det vigtigt, at du finder frem til roden af, hvor din stress stammer fra. Ved at finde frem til det kan du lettere blive behandlet for det. Det er ikke nemt at komme over. Det kræver noget behandling, nemlig stressbehandling.

Jeg kan dog sagtens hjælpe dig med at komme over det på den bedst mulige måde. Når du kommer til min praksis for at blive behandlet mod stress, tager jeg udgangspunkt i din givne situation. Det betyder, at jeg ikke låser mig fast på en bestemt tilgang.

Du får et forløb, der er fuldstændig tilpasset dit givne sygdomsforløb. Sammen finder vi frem til, hvordan du bedst muligt kommer ovenpå igen efter at have haft stress.

Kom hurtigere videre med den rigtige behandling

Du kommer ikke over stress bare med et snuptag. Det kræver, at du bearbejder nogle ting. Det er både for at komme over stressen lige nu og her, men også for at sikre, at det ikke kommer igen.

Jeg kan hjælpe dig med at komme hurtigere over din stress. Det gør jeg med et skræddersyet behandlingsforløb.

Du får en professionel psykolog, der kan hjælpe dig med at italesætte, hvad der udløser din stress. Er du ikke helt selv klar over det, kan jeg hjælpe dig med at finde ud af det. Du er derfor i trygge hænder, når du bliver behandlet mod stress hos mig.

Hvor mange behandlinger, du har brug for, vil være meget individuelt. Det kan derfor variere fra person til person.

Kontakt mig for flere informationer om stressbehandling

Nogle af de hyppigste symptomer på stress er indre uro, hovedpine, hjertebanken, vægttab og mavesmerter. Oplever du nogle af disse, kan det være en god idé at søge professionel hjælp. Jeg står altid klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Kunne du tænke dig flere informationer, så kontakt mig på telefon: 20 31 27 48 eller på mail: psykologtove@gmail.com, så vender jeg tilbage snarest muligt

Få mere at vide​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Jeg tilbyder

Jeg lægger mig ikke op ad en bestemt psykologisk tilgang, da mennesker er forskellige.

Vi skal sammen finde ud af det, der passer til dig.

​Trivsel

Adfærd

​Stress

​Udvikling

Særligt sensitiv

Problemer i skolen

Lavt selvværd

Angst/fobier

Samspilsvanskeligheder

Kontaktproblemer

Opdragelse

Søskende

Sorg

Trivsel i familien

Samspilsvanskeligheder

Kontaktvanskeligheder

Familie med børn med diagnoser som ADHD, Autisme

Trivsel

Stress

Sorg/tab

Tristhed

Depression

Rådgivning i samlivsproblematikker

Rådgivning i parforhold

Hjælp til at klare overgange og svære faser i livet

Pårørende til sygdom,

Pårørende til psykisk sygdom

Hjælp til at klare tab af funktionsevne

​Adresse

Nem og fri parkering, bus nr. 15 på Hasserisvej er meget tæt på adressen.

Psykolog Tove Landbo

Constancevej 4
​9000 Aalborg

​Kontakt

​psykologtove@gmail.com

+45 20 31 27 48

Åbningstider:
​Man-Torsdag: 08:00 - 18:00

CVR: 38486721