​Jeg har stor erfaring med stressbehandling

Lider du af stress? Så lad mig hjælpe dig med en samtale, der kan både forebygge eller behandle forskellige former for stress. Jeg er en autoriseret stresspsykolog med stor erfaring i branchen. Jeg står til rådighed for kunder i Aalborg, Hasseris, Gistrup og resten af Nordjylland.

Mange danskere lider af stress. Desværre er der også mange, som ikke får den rette stressbehandling, som der ofte skal til for at slippe af med det. Jeg er en professionel stresscoach, som tilbyder terapi af stress, så du kan få det bedre. Jeg følger ingen bestemt psykologisk tilgang, men tilrettelægger samtalen efter dine behov og ønsker.

Hvad er stress?

Stress er en folkesygdom, som bør tages alvorligt, og som ofte er usynlig for andre, det kan vise sig som fysiske og psykiske symptomer, som fortæller os, at noget er galt. De følelsesmæssige reaktioner kan være angst, tristhed, vrede, hjælpeløshed, håbløshed og usikkerhed – symptomer, som efter længere tid kan føre til depression eller udbrændthed.​

Fysiske reaktioner kan efter nogen tid indvirke på hormonsystemet, hjertekarsystemet og immunforsvaret. Konsekvenserne af at blive ramt af stress kan altså være meget alvorlige, idet de kan føre til sygdom i forskellig grad. Det kan være svært at håndtere ved egen hjælp. 

Stå ikke alene med dette problem, men få støtte og hjælp til at arbejde med problemet, så du kan undgå at blive alvorligt syg.

Kontakt mig for flere informationer om stressbehandling

Nogle af de hyppigste symptomer på stress er indre uro, hovedpine, hjertebanken, vægttab og mavesmerter. Oplever du nogle af disse, kan det være en god idé at søge professionel hjælp. Jeg står altid klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Kunne du tænke dig flere informationer, så kontakt mig på telefon: 20 31 27 48 eller på mail: psykologtove@gmail.com, så vender jeg tilbage snarest muligt

​Jeg tilbyder

Jeg lægger mig ikke op ad en bestemt psykologisk tilgang, da mennesker er forskellige.

Vi skal sammen finde ud af det, der passer til dig.

​Trivsel

Adfærd

​Stress

​Udvikling

Særligt sensitiv

Problemer i skolen

Lavt selvværd

Angst/fobier

Samspilsvanskeligheder

Kontaktproblemer

Opdragelse

Søskende

Sorg

Trivsel i familien

Samspilsvanskeligheder

Kontaktvanskeligheder

Familie med børn med diagnoser som ADHD, Autisme

Trivsel

Stress

Sorg/tab

Tristhed

Depression

Rådgivning i samlivsproblematikker

Rådgivning i parforhold

Hjælp til at klare overgange og svære faser i livet

Pårørende til sygdom,

Pårørende til psykisk sygdom

Hjælp til at klare tab af funktionsevne

​Adresse

Nem og fri parkering, bus nr. 15 på Hasserisvej er meget tæt på adressen.

Psykolog Tove Landbo

Constancevej 4
​9000 Aalborg

​Kontakt