Få hjælp til behandling af depression

Mange mennesker lider af en depression. Dog kan det godt betale sig at få professionel hjælp til at komme over depressionen, så den ikke fører til værre sygdomme. Her hos din psykolog Tove Landbo tilbydes kompetent psykologhjælp til alle kundetyper. Med min praksis står jeg til rådighed for personer fra Aalborg, Hasseris, Gistrup og resten af Nordjylland.

Flere og flere voksne og unge rammes i disse år af depression, hvilket kan have biologiske eller psykologiske årsager. Mennesker udsættes for svære livssituationer og tab på forskellige områder. Hos nogle personer bliver krisen til en depression. Dette afhænger af ens livsforløb, samt hvilken person man er. Gå ikke alene med det, men opsøg en psykolog som støtte til at finde en vej ud af krisen.

Hvad er en depression?

Depression er i dag en meget almindelig sygdom. Faktisk rammes hele 500.000 danskere af en svær depression i løbet af deres liv. Depression er en meget ubehagelig sygdom, som typisk mindsker din livskvalitet markant.

Den kan gøre livet surt både socialt og arbejdsmæssigt, hvorfor det er vigtigt at få en professionel behandling af depression.​

Der findes flere symptomer på depression, da det ligesom stress og angst kommer i forskellige grader. Nogle af de typiske tegn er en følelse af nedtrykthed, markant nedsat lyst/interesser, nedsat selvtillid og søvnforstyrrelser. Jeg står altid klar til at tage en samtale med dig, hvor vi snakker om dine følelser og tanker. Jeg har naturligvis tavshedspligt.

Kontakt mig for at lave en aftale

Har du en depression, så lad mig hjælpe dig igennem den, så du kan komme ud på den anden side. Jeg sidder klar ved telefonen, hvis du vil lave en aftale.

Jeg kan kontaktes på telefon: 20 31 27 48 eller på mail: psykologtove@gmail.com, så vender jeg tilbage og laver en aftale, som passer ind i din kalender.​

Jeg ser frem til at hjælpe dig.

​Jeg tilbyder

Jeg lægger mig ikke op ad en bestemt psykologisk tilgang, da mennesker er forskellige.

Vi skal sammen finde ud af det, der passer til dig.

​Trivsel

Adfærd

​Stress

​Udvikling

Særligt sensitiv

Problemer i skolen

Lavt selvværd

Angst/fobier

Samspilsvanskeligheder

Kontaktproblemer

Opdragelse

Søskende

Sorg

Trivsel i familien

Samspilsvanskeligheder

Kontaktvanskeligheder

Familie med børn med diagnoser som ADHD, Autisme

Trivsel

Stress

Sorg/tab

Tristhed

Depression

Rådgivning i samlivsproblematikker

Rådgivning i parforhold

Hjælp til at klare overgange og svære faser i livet

Pårørende til sygdom,

Pårørende til psykisk sygdom

Hjælp til at klare tab af funktionsevne

​Adresse

Nem og fri parkering, bus nr. 15 på Hasserisvej er meget tæt på adressen.

Psykolog Tove Landbo

Constancevej 4
​9000 Aalborg

​Kontakt